U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Zeeuwse natuur

Walcheren: ooit een eiland. Nu een beschut landschap achter hoge duinen en ware dijken. Met de mooiste stranden, bossen en kreken. 

In het prachtige natuurgebied De Manteling van Walcheren is kasteel Westhove gevestigd. Het museum Terra Maris neemt je mee in een levendige tentoonstelling over de geschiedenis van het Zeeuwse landschap en laat je de gevarieerde Zeeuwse natuur zien. Laat je betoveren door de dynamische natuur van de Delta en de honderden dorpen die in de loop van de eeuwen door het water van de kaart werden geveegd. Beleef het landschap van nu.

Natuurgebied Oranjezon is het meest afwisselende kustgebied van Zeeland. Je vindt hier een rijkdom aan planten en dieren. Het is één van de weinige plekken in Nederland waar je kunt zien hoe de duinen op een natuurlijke wijze ontstaan en veranderen. In de herfst is het tijd voor paddenstoelen, je vindt hier de perfecte plek om unieke paddenstoelen te ontdekken. In de zomer is er een grote kans dat je hier oog in oog komt te staan met reeën en damheren. Wil je dit mooie natuurgebied bezoeken? Dit kan tussen zonsopgang en zonsondergang. Je vindt er ook een kleine expositie waar de historie van de natuur gepresenteerd wordt.

omgeving5
zeeland1