U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Vergaderen in Wood

Verandering van spijs doet eten, dat weten we allemaal. Maar net zo goed doet verandering van omgeving wonderen voor denken, verbeelden en handelen. Onze vergaderruimtes zijn de perfecte plek om samen in alle rust lessen te trekken en aan de slag te gaan. En om boompjes op te zetten over de toekomst, natuurlijk!

Hoe dat werkt in tijden van corona lees je hier.

Om je meeting te ondersteunen ontwierpen we twee standaardarrangementen. We denken echter graag met je mee over wat jouw bijeenkomst en jullie harde werk specifiek nodig heeft. Die ene snack of symbolische maaltijd, die bijzondere setup van tafels en stoelen? Er kan altijd meer dan je denkt. Of je nu in slaap valt op je WOOD-kamer of in je eigen bed in de buurt, onze vergaderruimtes staan voor je open.

Wil je een kleinschalige meeting organiseren in de bibliotheek, met wat lekkers erbij? Vraag ons naar de mogelijkheden en het uurtarief. (Gewoon neerploffen op de bank met een boek kan natuurlijk altijd!)

De Houtzagerij
In de Houtzagerij (4m x 10m) heb je alle vrijheid om zelf de ideale opstelling te bepalen. Ga je voor een U-vorm? Een carré? Of toch een theater- of schoolbankenopstelling? Wij zetten alles graag naar jouw wensen voor je klaar. Ook handig: de stoelen zijn stapelbaar, dus mocht je er een paar extra nodig hebben, dan heb je ze altijd bij de hand.

De maximale capaciteit van de Houtzagerij bedraagt tussen de 16 en 20 personen.

De Leerlooierij
De Leerlooierij (4m x 10m) is iets kleiner dan haar grote zus. Ook iets knusser en luxer: ruime eikenhouten tafels, heerlijk zachte en kleurige maar ergonomisch verantwoorde stoelen. In vierkante opstelling is er plaats voor 16 personen, in één-lange-tafel-opstelling kun je hier met 18 personen terecht. 

Bekijk hier onze samengestelde arrangementen 

4-uurs vergaderarrangement
8-uurs vergaderarrangement

Ontspannen afsluiten?

Dat kan met een heerlijke wandeling door Middelburg!

Een enthousiaste gids van Food by Foot neemt je mee door de prachtige stad en vertelt je meer over het heden en verleden van Middelburg. Afsluiten doe je natuurlijk in The Green Room; met een lunch of diner!

Lees hier meer over de mogelijkheden of vraag er naar bij de reservering!