RESERVERINGEN IN 2020
Cityhotel Wood
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden een verblijf te boeken. Daarom bieden wij de garantie dat je je reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen!

Vergaderen in Wood

Verandering van spijs doet eten, dat weten we allemaal. Maar net zo goed doet verandering van omgeving wonderen voor denken, verbeelden en handelen. Onze vergaderruimtes zijn de perfecte plek om samen in alle rust lessen te trekken en aan de slag te gaan. En om boompjes op te zetten over de toekomst, natuurlijk!

Hoe dat werkt in tijden van corona lees je hier.

Om je meeting te ondersteunen ontwierpen we twee standaardarrangementen. We denken echter graag met je mee over wat jouw bijeenkomst en jullie harde werk specifiek nodig heeft. Die ene snack of symbolische maaltijd, die bijzondere setup van tafels en stoelen? Er kan altijd meer dan je denkt. Of je nu in slaap valt op je WOOD-kamer of in je eigen bed in de buurt, onze vergaderruimtes staan voor je open.

Wil je een kleinschalige meeting organiseren in de bibliotheek, met wat lekkers erbij? Vraag ons naar de mogelijkheden en het uurtarief. (Gewoon neerploffen op de bank met een boek kan natuurlijk altijd!)

De Leerlooierij
In de Leerlooierij (10m x 5m) heb je alle vrijheid om zelf de ideale opstelling te bepalen. Ga je voor een U-vorm? Een carré? Of toch een theater- of schoolbankenopstelling? Wij zetten alles graag naar jouw wensen voor je klaar. Ook handig: de stoelen zijn stapelbaar, dus mocht je er een paar extra nodig hebben, dan heb je ze altijd bij de hand.

De maximale capaciteit van de Leerlooierij bedraagt tussen de 16 en 20 personen.

Wat je ook komt doen, je kunt sowieso rekenen op snelle WiFi, een flipover met stiften, een digi-scherm en beamer. Geef een seintje als je specifieke audiovisuele apparatuur nodig hebt, dan regelen we dat voor je.

De Houtzagerij
De Houtzagerij (10m x 4m) is iets kleiner dan haar grote zus. Ook iets knusser en luxer: ruime eikenhouten tafels, heerlijk zachte en kleurige maar ergonomisch verantwoorde stoelen. In vierkante opstelling is er plaats voor 16 personen, in één-lange-tafel-opstelling kun je hier met 18 personen terecht. 

Welke opstelling je ook kiest, sowieso heb je snelle WiFi, een flipover, een digi-scherm en beamer tot je beschikking. Voor specifieke audiovisuele apparatuur kunnen we ook zorgen. 

Ben je enthousiast en wil je één van onze zalen reserveren met bijpassend arrangement, klik dan op onderstaande buttons om je arrangement online te reserveren. 

4-uurs vergaderarrangement 8-uurs vergaderarrangement

Wil je wat extra informatie over onze arrangementen? Bekijk dan hieronder de samenstellingen en inhoud. 

4-uurs vergaderarrangement
8-uurs vergaderarrangement