Nog even en het is zover!

De opening voor Cityhotel WOOD staat gepland op 1 juni 2020.
Wij geven de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten én medewerkers en daarom houden wij alle ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten en zullen er ook bij ons de nodige maatregelen getroffen worden. 

Je vindt WOOD nabij de bocht van de statige Middelburgse Binnengracht. Meer dan honderd jaar geleden huisde hier een bloeiend houtzagersbedrijf. Wij doen de geschiedenis van deze plek graag eer aan: onze specialiteit is dan wel gastvrijheid in plaats van hout, maar je vindt hier nog steeds evenveel zorg, kunde en oog voor detail als toen.

Ons hotel telt 53 eigentijdse kamers, luxe suites en city lofts. De warmte waarmee Eva en haar team je verwelkomen en je gedurende je verblijf omringen, hebben de binnenhuisarchitecten van StudiOzo vertaald naar ons interieur. Het statige exterieur met de vernieuwde gevels, entree en serre is ontworpen door De Gaaij Architectuur. Met kleuren even diep en stevig als de Zeeuwse klei, zodat ook het donker vrolijk wordt en het licht niet zomaar vervliegt. Met de nonchalante elegantie van glas en staal en de natuurlijke tekening van hout en steen. Huiselijk en toch verrassend—en dat geldt niet alleen voor de kamers, maar ook voor de knusse lounge met uitzicht over de gracht, de bibliotheek, workspaces en vergaderruimtes.

Op de hoogte blijven van de bouw van het hotel en onze grote plannen? Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

The Green Room
Omgeving

Flexipass