U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

De vergaderzalen zijn boekbaar!

Donderdag, 28 mei 2020

Onze vergaderzalen zijn boekbaar! 

WOOD beschikt over twee vergaderzalen: de Leerlooierij en de Houtzagerij. Om je meeting te ondersteunen, ontwierpen we twee vergaderarrangementen. 

In de Leerlooierij heb je alle vrijheid om zelf de ideale opstelling te bepalen. De maximale capaciteit bedraagt tussen de 16 en 20 personen. De Houtzagerij is iets kleiner, maar ook knusser en luxer. In vierkante opstelling is er plaats voor 16 personen, in één-lange-tafel-opstelling kun je hier met 18 personen terecht.

Vanzelfsprekend kun je rekenen op snelle WiFi, een flipover met stiften, een digi-scherm en beamer. Ook aan de innerlijke mens is gedacht, want een dag lang vergaderen, praten en brainstormen kost energie. Die vullen wij graag weer aan, met bijvoorbeeld een lekkere smoothie, gezonde snack en een heerlijke lunch van uit onze natural kitchen van The Green Room. 

Heb je interesse en ben je nieuwsgierig naar de inhoud van onze arrangementen, klik hier voor alle informatie. 

Hieronder is te zien hoe wij de afgelopen week in de ''Houtzagerij'' volop bezig zijn met de afwerking van onze vergaderzalen. Je reserveert één van deze 2 plekken snel online

houtzagerij-verkleind