U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

vergaderarrangement - 2 dagdelen

Vergaderarrangement - 2 dagelen* € 37,50 p.p.
* 09.00 - 17.00 uur
* 's avonds ook mogelijk (toeslag diner op aanvraag). 


Er ligt schrijfwaren en een vergaderblok voor je klaar, voor optimaal gebruik van internet bieden wij Wi-Fi in de zaal aan. Op tafel staat plat, bruis in mineraalwater. Tijdens de vergadering serveren wij huisgemaakte limonade, een groentesapje, een powerbreak en een energiebreak. Koffie en thee kun je onbeperkt pakken uit de naastgelegen bibliotheek. 

Het vergaderarrangement is inclusief een gezonde Wood lunch in restaurant The Green Room. We verwelkomen je graag met een huisgemaakt soepje, gevolgd door een saladebowl of luxe lunchgerecht
en als afsluiting een huisgemaakte cake met gingershot. Tijdens de lunch serveren wij een glas jus d’orange, groentesapje of melk, koffie, thee en waters.

  • Vergaderarrangement is exclusief zaalhuur
  • Apparatuur op aanvraag