U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

vergaderarrangement - 1 dagdeel

Vergaderarrangement - 1 dagdeel € 13,50 p.p.
Dagdelen:
8.00 - 12.00 uur
12.30 - 16.30 uur
17.00 - 21.00 uur

Tijdens je vergadering kun je gebruik maken van schrijfwaren en een vergaderblok, wij bieden in de zalen Wi-Fi aan. Tijdens de vergadering wordt er een gezonde huisgemaakte powerbreak geserveerd, een groentesapje, huisgemaakte limonade en handfruit. Op tafel staat plat, bruis en vitamine water. Koffie en thee kan je zelf pakken uit de naastgelegen bibliotheek. 

Voor € 18,50 per persoon serveren wij voorafgaand of na de vergadering een lunch in ons restaurant The Green Room. We ontvangen je met een huisgemaakt soepje, gevolgd door een saladebowl of luxe lunchgerecht met als afsluiting een huisgemaakte cake met gingershot. Tijdens de lunch serveren wij een glas jus d’orange, groentesapje of melk, koffie, thee en waters.

  • Vergaderarrangement is exclusief zaalhuur
  • Apparatuur op aanvraag