U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

The Green Room

FEEDING INSTEAD OF FILLING

Bij het ontbijt, de lunch en het diner. Als het tijd voor koffie is, met of zonder taart. Of voor gezelligheid bij een drankje. 

De gastronomie neemt Bennie met liefde voor zijn rekening. Aan tafel of aan de bar bij Citylounge & Natural Kitchen The Green Room kun je dankzij de open keuken de warmte van het fornuis bijna voelen! De laatste restjes slaap verdrijf je er met een ontbijtje, een kop Koepoortkoffie of kruidenthee vers van de kruidenwand. Ook geniet je er van patissier-waardige taart, huisgemaakte limonade of à la carte lunchen en dineren. Speels & huisgemaakt, gezond & eco-bewust van het smakelijkste soort.

De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product.

Bennie en zijn team serveren je het beste uit de streek: Zeeuws speltbrood, roomboter van Schellach (net buiten de stad), zeezout van De Zeeuwsche, makreel uit de Noordzee, kalfsvlees van Hoeve Rapenburg uit Meliskerke… Maar we halen het lekkers ook van ver daarbuiten: ketchup uit Kenia van The Ketchup Project, sardientjes van Ortiz, droge worst van Brandt & Levie.

Loopt het water je al in de mond? Wij zijn maandag t/m zondag geopend voor ontbijt en maandag t/m zaterdag voor lunch (11:30 - 17:00 uur) en diner (vanaf 17:00 uur). Ons restaurant is gesloten op zondag. 

Natural Kitchen & The Green Room sluit om 22:00 uur in verband met de landelijke maatregelen rondom COVID-19.

COVID-19
Helaas werkt het in tijden van corona een tikkeltje anders dan we ons hadden voorgesteld, maar ook wij bereiden ons voor op de nodige maatregelen. Wil je weten over hoe wij ons instellen op de anderhalve meter-samenleving? Hier lees je er alles over.

Ontbijtmenu
Lunchkaart
Dinerkaart
Bites & Aperitief
73dad45e-961b-4c73-b3f4-1f077169118b
bd4b9f9f-0338-4271-a0f1-3eac56bcf7c3
c73e901b-730a-4956-848d-7456fb92dac6
4384c47e-f412-40e8-84aa-76fc5df12682