RESERVERINGEN IN 2020
Cityhotel Wood
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden een verblijf te boeken. Daarom bieden wij de garantie dat je je reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen!

The Green Room

FEEDING INSTEAD OF FILLING
Bij het ontbijt, de lunch en het diner. Als het tijd voor koffie is, met of zonder taart. Of voor gezelligheid bij een drankje.

De gastronomie neemt Bennie met liefde voor zijn rekening. Aan tafel of aan de bar bij Citylounge & Natural Kitchen The Green Room kun je dankzij de open keuken de warmte van het fornuis bijna voelen! De laatste restjes slaap verdrijf je er met een ontbijtje, een kop Koepoortkoffie of kruidenthee vers van de kruidenwand. Ook geniet je er van patissier-waardige taart, huisgemaakte limonade of à la carte lunchen en dineren. Speels & huisgemaakt, gezond & eco-bewust van het smakelijkste soort.

De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van The Green Room en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten. Focus op huisgemaakt en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product.

Bennie en zijn team serveren je het beste uit de streek: Zeeuws speltbrood, roomboter van Schellach (net buiten de stad), zeezout van De Zeeuwsche, makreel uit de Noordzee, kalfsvlees van Hoeve Rapenburg uit Meliskerke… Maar we halen het lekkers ook van ver daarbuiten: ketchup uit Kenia van The Ketchup Project, sardientjes van Ortiz, droge worst van Brandt & Levie.

Loopt het water je al in de mond? Wij zullen (vanaf 17 juli 2020) dagelijks geopend zijn voor ontbijt (08:00 - 11:00 uur), lunch (11:30 - 17:00 uur) en diner (vanaf 17:00 uur).

COVID-19
Helaas werkt het in tijden van corona een tikkeltje anders dan we ons hadden voorgesteld, maar ook wij bereiden ons voor op de nodige maatregelen. Wil je weten over hoe wij ons instellen op de anderhalve meter-samenleving? Hier lees je er alles over.

Ontbijtmenu
Lunchkaart
Dinerkaart