The Green Room

De gastronomie neemt Bennie met liefde voor zijn rekening.
Aan tafel of aan de bar bij THE GREEN ROOM kun je, dankzij de open keuken, de warmte van het fornuis bijna voelen! De laatste restjes slaap verdrijf je er met een ontbijtje, een Zeeuwse kop koffie of kruidenthee vers van de kruidenwand. Ook geniet je er van patissier-waardige taart, huisgemaakte limonade, drankjes in de serre of à la carte dineren. Bennie en zijn team serveren je het beste uit de streek en van ver daarbuiten. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Speels & huisgemaakt, gezond & eco-bewust van het smakelijkste soort. Zo fijn dat ook de Middelburgers er graag zullen komen.

image-13
cityhotelwood-lr-15
cityhotelwood-lr-18
image-18
image-15

Feeding instead of filling

De ingrediënten die de keuken binnenkomen staan dicht bij de natuur. Onbewerkte, zuivere producten met een korte lijn naar de bron. Rauw en vers zijn het vertrekpunt van THE GREEN ROOM en vormen de basis van verrassende en smaakvolle gerechten.
Focus op huisgemaakt, lokale producten en waar kan biologisch met zoveel mogelijk gebruik van het hele product. Gezond, maar niet saai.