U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Servies van FIGGJO

Woensdag, 13 mei 2020

Wij hebben gekozen voor duurzaam servies van FIGGJO! Figgjo is de enige overgebleven porseleinfabrikant in Scandinavië. Zij hebben alles in huis om mooi, functioneel, duurzaam porselein te maken. Figgjo is een groene fabrikant. Ze gebruiken geen schadelijke materialen. Ze recyclen alle materialen die niet eindigen als eindproduct. Er zijn geen enkele giftige emissies. Dit is niet alleen cruciaal voor het schoonhouden van ons milieu - geen afval is ook erg goed voor het bedrijfsleven. Het betekent dat we meer kunnen doen met minder. Het is echt een win-win situatie.

Het servies bij Cityhotel Wood is zorgvuldig uitgekozen, de elegante details en kleuren sluiten perfect aan bij The Green Room, er is aandacht besteed aan elke detail. Het porselein van FIGGJO wordt vanuit modern en klassiek design vertaald naar functioneel en duurzaam porselein.

vgxrnppe
t0u5m8q0
32c98661-4706-484d-8cca-5bd7bbd28ac1
frbfy6oq