U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Onze keuze voor "Senza Tea"

Vrijdag, 5 juni 2020

Voor The Green Room gaan we samenwerken met Senza Tea

Bewuste keuze
Wij hebben heel bewust gekozen voor verschillende theesoorten van Senza Tea. Zij hebben een mooie missie en die past helemaal in het idee en de gedachtes van ons hotel en restaurant.
Losse theeblaadjes, aangevuld met kruiden en vruchten, voor een optimale smaakbeleving. Natuurlijk hebben we verschillende theetjes zelf geproefd en hebben al ons eigen favoriet. We zijn benieuwd welke smaak jij straks steeds kiest!

Our cup of tea
Wat ons ook enorm aanspreekt, is dat er tot 97% minder verpakking is dan bij het gebruik van een theezakje. Échte thee bestaat volgens hen en ook volgens ons, uit losse theebladeren. Zonder kunstmatige smaakstoffen die niet vermalen in een theezakje gestopt zijn. En mdat Senza Tea geen suiker en kunstmatige smaakstoffen toevoegt, is de thee ook veel gezonder.

Bovendien zit losse thee boordevol vitamines en antioxidanten. Onderzoek heeft aangetoond dat losse thee tot 100 keer meer EGCG bevat dan traditionele theezakjes. (EGCG is het gezondste element van groene thee.) De reden waarom losse thee gezonder is heeft te maken met de kwaliteit van het blad, het productieproces en de verpakking. Kwaliteit is belangrijk!

Jouw kopje thee 
Jij bestelt jouw kopje thee straks natuurlijk in The Green Room. Zomaar met een lekker stukje cake er bij of als afsluiting van je diner. Maar ook als je besluit een aantal uur te werken in onze bibliotheek, bestel jij jouw eigen kopje Senza Tea. En goed nieuws voor als je komt overnachten; de thee komt ook op een aantal hotelkamers te staan! 

Real Tea made easy & impact ~ nog wat feitelijke info op een rijtje |
Senza Tea zoekt de mooiste losse theeën (en creëren hier spannende blends mee). Daarnaast ontwikkelt Senza Tea slimme innovaties die het gebruik van losse thee eenvoudig maken. Zo willen ze iedereen, overal toegang geven tot échte thee.

Echte thee geldt ook voor de oorsprong. Naarmate we verder weg raken van de bron van ons voedsel begeven we ons op onbekend terrein, met ongewilde gevolgen voor milieu en gezondheid. Dat geldt ook voor thee. Bij ordinary tea bags gaat nog veel mis op het gebied van verpakking, beloning en biodiversiteit. Wij vinden dat thee het leven van iederéén moet verbeteren. Senza Tea werkt dan ook iedere dag aan een transparante keten waarin iedereen beter af is. 

 

 

filter-senza-tea-co.
senza-tea-50-gram-verpakking-x3
senza-teas-in-tins
wandplank-met-lekbakjes