U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Onze menukaart staat online!

Woensdag, 3 juni 2020

FEEDING INSTEAD OF FILLING
Bij het ontbijt, de lunch en het diner. Als het tijd voor koffie is, met of zonder taart. Of voor gezelligheid bij een drankje.

De gastronomie neemt Bennie met liefde voor zijn rekening. Aan tafel of aan de bar bij Citylounge & Natural Kitchen The Green Room kun je dankzij de open keuken de warmte van het fornuis bijna voelen! De laatste restjes slaap verdrijf je er met een ontbijtje, een kop Koepoortkoffie of kruidenthee vers van de kruidenwand. Ook geniet je er van patissier-waardige taart, huisgemaakte limonade, drankjes in de serre of à la carte dineren. Speels & huisgemaakt, gezond & eco-bewust van het smakelijkste soort.

Loopt het water je al in de mond? Wij zijn vanaf vrijdag 17 juli 11:30 uur dagelijks geopend voor ontbijt (08:00 - 11:00 uur), lunch (11:30 - 17:00 uur) en diner (vanaf 17:00 uur).

Ontbijtmenu Lunchkaart Dinerkaart