RESERVERINGEN IN 2020
Cityhotel Wood
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden een verblijf te boeken. Daarom bieden wij de garantie dat je je reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen!

Middelburg & omgeving

Ons hotel is rustig gelegen aan het water in het hart van de historische binnenstad. Middelburg heeft die typische ‘klein maar fijn’-charme: meer dan genoeg te beleven, en alles is dichtbij.

Hou je bijvoorbeeld van cultuur en geschiedenis? Dan kun je je hart ophalen in de 8e-eeuwse Abdij, boven op de trotse, meer dan 90 meter hoge abdijtoren de Lange Jan, of oog in oog met beeldende kunst in het Zeeuws Museum. De betere film zie je bij Cinema Middelburg in de oude Kloveniersdoelen: met zijn rode zachte stoelen, oma’s lampjes en rustiek balkenplafond is het daar de perfecte zaal voor.

Ook voor een slentermiddag vol boetieks, winkels en koffiehuizen zit je goed in Middelburg. De Langeviele ligt om de hoek en komt uit op de Markt. Op donderdag is het weekmarkt en komt je daar de lucht van vers gebakken stroopwafels en de stemmen van marktkooplui tegemoet; op zaterdag doen de groente-, fruit- en bloemenkramen het nog eens dunnetjes over. Heb je behoefte aan wat rust te midden van deze gezellige drukte? Zelfs het groene Bolwerk met zijn bomen en paden langs de oude veste vind je op nog geen paar minuten wandelen van ons hotel vandaan.

En zoals WOOD in het stadshart ligt, ligt Middelburg in het hart van Walcheren. Misschien wel het mooiste van alle Zeeuwse eilanden… Of het nu zomer of winter is, in het bos en op de Walcherse stranden herontdek je al snel hoe eenvoudig en mooi het leven kan zijn.

Het is natuurlijk harstikke fijn om midden in het centrum te verblijven, maar Walcheren biedt ook gezellige (bad)plaatsen, zoals Domburg & Zoutelande die zeker een bezoekje waard zijn. Een lekker dagje strand, lange wandelingen door het duingebied, een verfrissend drankje bij de strandtent of samen historische Veere ontdekken? Walcheren biedt vele plaatsen met een overvloed aan gezellige terrassen, winkelgelegenheden en mooie bezienswaardigheden, genoeg te doen dus!

Badplaatsen

Zeeuwse badplaatsen
Zeeuwse cultuur
Zeeuwse natuur