U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Kamers & Citylofts

De warmte en aandacht waarmee je omringd wordt, hebben de binnenhuisarchitecten van StudiOzo vertaald naar onze 53 kamers, luxe suites en city lofts.

Met kleuren als nachtblauw, goudgeel en mosgroen, net zo gelaagd als de plaatselijke zeeklei, avondzon en kustbossen. Met de verwondering van Zeeuws licht en de rust van nachten die nog écht donker zijn. Met de nonchalante elegantie van glas, staal en steen. Met de natuurlijke tekening van houten vloeren en handgemaakte eiken kasten. Met verrassende maar toch huiselijke stoffen als leer en vilt. En met het ademende groen van planten haast overal.

Werkzaamheden in september
In de maand september zullen er nog kleine werkzaamheden plaatsvinden in- en om het gebouw i.v.m. de afwerkingen en faciliteiten die nog kunnen ontbreken in het hotel en de kamers. Eventueel geluidsoverlast wordt tot een minimum beperkt en zal incidenteel zijn.

Al onze kamers hebben een badkamer met regendouche, wastafel en föhn. Ook vind je er een kluis waar je laptop in past, een koelkast, waterglazen, climate control, WiFi en TV. En het comfort van de meubels van 366 Concepts, Keijser & Co, Bolia en Ethnicraft blijft je gegarandeerd bij.

Original Elm

Original Elm

Oorspronkelijk design, natuurlijke materialen, ruimte die als een weelderig groene iepenkruin uitwaaiert. Hier kun je schuilen voor de storm.

...

Deluxe (Family) Fig

Deluxe (Family) Fig

Deze kamers hebben absoluut geen vijgenblaadjes nodig. Alles aan de Deluxe Fig en Family Fig mag gezien worden! De Figs zijn ideaal voor wie het...

Citylofts

Citylofts

De bijzonderste schatten vind je vaak onder de balken op zolder. Zo gezellig (en stofvrij en vol daglicht, beloofd) was een zolder zelden, zie je als...

Deluxe Cityloft

Deluxe Cityloft

Al het goede komt van boven, wordt gezegd. WOOD’s beste kamer vind je op de bovenste verdieping, dat klopt. In de Deluxe Cityloft heb je een prachtig...

Family Lofts

Family Lofts

In de Family Loft (60m2) vind je alles onder één dak, inclusief een prachtig uitzicht over de binnenstad. Zo zie je in één oogopslag wat Middelburg zo...