U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

HOTEL DIRECTORY

HOTEL DIRECTORY

Van harte welkom bij Cityhotel Wood! Wij doen ons uiterste best om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor je comfort hebben wij deze hotel directory samengesteld met informatie over ons hotel en onze diensten. Indien je vragen hebt of andere informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met de receptie. De receptie is dagelijks van 7:00 uur tot 23:00 uur bereikbaar. Wij wensen je een heerlijk verblijf toe!

HUISREGELS - VOOR JOUW EN ONZE VEILIGHEID

In onderstaand reglement vind je de belangrijkste huisregels die binnen ons hotel gelden. Wij vragen je deze regels te respecteren en te accepteren.

ALGEMENE REGELS
·       Alle aanwijzingen van medewerkers van het hotel, die verband houden met huisregels dienen te worden opgevolgd
·       Blijf in geval van brand kalm. Meld brand bij de receptie of sla de dichtstbijzijnde brandmelder in.
·       Verlaat bij een algemeen brandalarm direct het pand.
·       Gebruik bij brand in geen geval de liften.
·       In verband met de identificatieplicht dien je ten tijde van check-in een geldig identificatiebewijs te kunnen tonen van alle personen welke in het hotel verblijven. De minimale leeftijd om te verblijven in ons hotel bedraagt 18 jaar, met uitzondering van kinderen en jong volwassenen welke samen met hun ouders verblijven.
·       Op diverse plaatsen binnen het gebouw hangen camera’s. Een ieder die zich in ons hotel bevindt, stemt toe in het maken van opnames. Bij calamiteiten en/of incidenten kunnen deze opnames als ondersteunend materiaal getoond worden aan derden.
·       Gevonden voorwerpen dien je in te leveren bij de receptie.
·       Het hotel is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van jouw bezittingen.
·       De directie, de eigenaar van deze locatie en/of personen die voor het hotel werkzaam zijn, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële dan wel immateriële schade, die bezoekers van de locatie mochten ondervinden.
·       Het stallen van je bagage kan in onze gadarobe-kasten bij de receptie

HET IS NIET TOEGESTAAN OM:
·       Eigendommen van het hotel mee te nemen buiten het gebouw. Bij het moedwillig beschadigen van eigendommen van het hotel kan men aansprakelijk gesteld worden voor de reparatie- en/of vernieuwingskosten.
·       Verdovende middelen te nuttigen, gebruiken, verhandelen of bij zich te hebben.
·       Lachgasballonnen te gebruiken in de kamer.
·       Overlast te veroorzaken voor een ander o.a. middels harde muziek, onhebbelijk gedrag of door lawaai van welke aard dan ook.
·       Te roken in het gehele gebouw. Indien wij constateren dat er toch gerookt wordt zijn wij genoodzaakt € 175,00 reinigingskosten in rekening te brengen. Indien het brandalarm afgaat door roken, zullen de voorrijkosten van de brandweer van € 275,00 aan u worden doorbelast.
·       Het ontvangen van gasten op de kamers ten behoeve van seksuele commerciële activiteiten.

REGLEMENT KAMERS:
·       Het is absoluut verboden kaarsen/wierook aan te steken in verband met het brandalarm en brandgevaar. (Het beveiligingssysteem wordt direct geactiveerd).
·       Bepaalde decoratie, zoals bijvoorbeeld confetti, is niet toegestaan in de hotelkamers. Vraag bij de receptie of jouw decoratie toegestaan is. Extra schoonmaakkosten of technische mankementen naar aanleiding hiervan zal voor rekening zijn van de gast.
·       Bij beschadiging, vermissing of vernieling van eigendommen van het hotel leidt tot onmiddellijke verwijdering, aansprakelijkstelling en/of aangifte bij de politie.

In alle gevallen waarin dit reglement niet voorziet, beslist het management van Cityhotel Wood.

AED
De AED bevindt zich bij de receptie

APOTHEEK
Apotheek Middelburg
Kalverstraat 1
4331 LZ Middelburg
Telefoon 0118-820399
Website http://www.apotheekmiddelburg.nl

Medsen Apotheek Veersche Poort
Fazantenhof 12 14
4332 XT Middelburg
Telefoon 0118-612538
Website http://www.veerschepoort.medsenapotheek.nl

BENU Apotheek Dauwendaele
Roozenburglaan 18
4337 JH Middelburg
Telefoon 0118-627471
Website https://www.benuapotheek.nl/apotheek/dauwendaele

BABYBEDJES
Tegen meerkosten (en indien voorradig) kan je via de receptie een babybedje op je kamer laten plaatsen.

BAGAGE
Er is een trolley aanwezig voor het vervoeren van je bagage binnen het hotel. In onze bagageopslag kun je je spullen laten opbergen.  

BAR
Onze sfeervolle hotelbar is dagelijks geopend. Je vindt de hotelbar in de lobby naast de receptie.

BETAALWIJZEN
Je kunt bij ons contant betalen en met de gangbare creditcards (Maestro, VPay, Visa, MasterCard en AmEx). Vooruitbetalen kan ook met iDeal.

BOMENPLAN
Een bomenplan: daarvoor sloegen we de handen ineen met de Zeeuwse Milieufederatie. Momenteel is dit plan nog in de opstartfase en zoeken we naar een geschikt stuk grond op Walcheren waar we samen met het ZMF bomen aanplanten. Hoe meer longen van de aarde, hoe meer vreugd! Dat kunnen we doen mede dankzij jouw hotelbezoek. Want huur je een (elektrische) fiets, boek je een arrangement of besluit je de dagelijkse kamerschoonmaak over te slaan, dan doneren wij telkens een vaste bijdrage van € 1,50 aan het bomenplan. En als je wilt, kun je bij je boeking kiezen voor een CO2-neutrale reis naar Middelburg: het compensatiebedrag gaat rechtstreeks naar meer ruisende kruinen op het eiland!

BOXSPRING
Lig je heerlijk op onze hotelbedden? Onze boxsprings komen van Swiss Sense. Ben je benieuwd naar de specificaties? Dan kunnen wij jou hierover bij de receptie informeren. 

BRAND
·       Blijf in alle gevallen kalm
·       Meld de brand direct bij de receptie
·       Op de plattegrond op je kamerdeur staan de vluchtroutes aangegeven
·       Gebruik in geen geval de lift
·       Verlaat bij een algemeen rookalarm zo snel mogelijk het gebouw via de nooduitgangen en meld je op de verzamelplaats bij de bedrijfshulpverleners

CONFERENTIES / VERGADERINGEN
Ons hotel beschikt over twee zalen. De Leerlooierij en de Houtzagerij. Voor informatie kun je tussen 7:00 uur en 23:00 uur contact opnemen met onze receptie.

DOKTER
Huisartsenpraktijk Bruynzeel
Dam 8, 4331 GJ Middelburg
0118 615 814

FIETSENSTALLING
Je kunt je fiets stallen in ons souterrain onder het hotel.

FIETSVERHUUR
Even naar de andere kant van de stad scheuren? Voor het hotel vind je deeltijdfietsen die je voor € 0,40/30 min. kunt gebruiken. Liever een langere verkenningstocht door het vlakke land? Huur een e-bike (€ 22,50/dag) of 3-versnellingenfiets (€ 12,50/dag). 

GASTENWAS 
In samenwerking met Veldman wasserij & stomerij faciliteren wij Laundry Service voor het geldende tarief. Voor meer informatie kun je bij de receptie terecht. 

GEVONDEN EN/OF VERLOREN VOORWERPEN
Je kunt contact opnemen met de receptie voor verloren en/of gevonden voorwerpen.

HUISARTSENPOST 
Levensbedriegende situatie? Bel altijd 112

Huisartsenpost Walcheren
Koudekerkseweg 86
4382 ED, Vlissingen
0900 – 1985 voor spoed in de avond/nacht en in het weekend (houd je BSN-nummer bij de hand)

HOUSEKEEPING
Bij het inchecken zullen wij vragen of je gebruik wenst te maken van dagelijkse schoonmaak. Vind je dit te veel van het goede, omdat je je zorgen maakt om de ecologische druk van al die wasjes en schoonmaakmiddelen? Laat het ons weten. Dan slaan we het housekeeping-rondje over én doneren we aan het bomenproject. Al zijn het kleine beetjes (€ 1,50 per kamer per dag), ze helpen niettemi

Wil je wel gebruik maken van de dagelijkse schoonmaak? Laten we dan afspreken: als jij een schone handdoek wilt, gooi je de vuile op de grond, dan zorgen we ervoor dat je nieuwe handdoeken krijgt.

HUISDIEREN
Je hond is welkom bij WOOD. Voor € 17,50/nacht maken we alles in gereedheid voor jou en je hond: water, hondenkoekjes en een hondenboxspring natuurlijk! Minder dierlievende gasten, met of zonder allergie, kunnen we geruststellen: de kamers geschikt voor honden zijn geconcentreerd in het souterrain. En een beestenboel zal het hotel nooit worden, want je mag max. één hond per kamer  meenemen.
Honden zijn niet toegestaan in openbare ruimtes, enkel in de hotelkamer.

INCHECKEN
Je kunt op je kamer terecht vanaf 15:00 uur. Vroeger inchecken is mogelijk als je kamer al beschikbaar is. Liever digitaal inchecken? Via je boekingsbevestiging kun je een Flexipass downloaden (https://flexipass.tech/cityhotel-wood-middelburg-the-netherlands) die je toegang geeft tot het hotel en je kamer. Handig als je haast hebt, of tussen 23:00 uur en 07:00 uur aankomt. Dan biedt ook de self check-in kiosk uitkomst. Al begroeten we je graag in levenden lijve, dat spreekt voor zich.

INGANGEN
Alle ingangen sluiten tussen 23.00 en 07.00 uur. Met de keycard kun je de deuren openen door deze voor de kaartlezer naast de deur te houden.

INTERNET
In het gehele gebouw is gratis draadloos internet aanwezig. De netwerknaam is ‘@Wood Free Wifi’. Je hebt hiervoor geen wachtwoord nodig.

INVALIDETOILET
Het hotel beschikt over een invalidetoilet beneden in het souterrain. Het souterrain is bereikbaar met de lift.

KOFFIEDRIP 
Op de Deluxe Fig & Lofts staat een koffiedrip met versgemalen koffiebonen. In het weckpotje zit 30 gram gemalen koffie, gebruik 30 gram voor een halve liter koffie. Bij meerdere nachten vullen we het weckpotje dagelijks bij.

KOFFIE/THEE
De Tiny Oak en Original Elm kamers faciliteren niet over koffie/thee faciliteiten op de kamer, maar je kunt in onze bibliotheek (beneden in het souterrain) 24/7 koffie of thee pakken met de bekers die op de kamer staan. (Ben je erg gehecht geraakt aan de bekers? Dan kun je ze bij je vertrek afrekenen voor € 7,50 en heb je meteen een aandenken aan je verblijf.) 

KLACHTEN/OPMERKINGEN
Eventuele klachten of opmerkingen kun je melden bij de receptie. Zij zullen deze doorgeven aan de dienstdoende manager.

KLIMAATBEHEERSING
De temperatuur en ventilatie kan bediend worden met het witte kastje aan de muur. Om deze te activeren sluit je alle ramen en plaats je de keycard in de kaarthouder. 

KLUIS
Op iedere kamer bevindt zich een kluisje waarin je jouw waardevolle spullen kunt bewaren.

Het management aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of diefstal van kostbaarheden.

KOELKAST
In iedere kamer bevindt zich een koelkastje, welke je kunt gebruiken tijdens jouw verblijf.

LUNCHPAKKET
Je kunt een lunchpakket (€ 12,50) bij de receptie bestellen. Je hebt keuze uit drie verschillende pakketten. Bestel je lunchpakket uiterlijk de avond (voor 22:00 uur) van tevoren.

NIET STOREN
Indien je niet gestoord wenst te worden hang je het niet-storen kaartje aan de buitenzijde van de deur.

NOODUITGANGEN
Alle nooduitgangen zijn duidelijk aangegeven in de gangen en voorzien van noodverlichting. Bekijk ook de plattegrond aan de binnenzijde van je kamerdeur om te zien waar de dichtstbijzijnde nooduitgang is gesitueerd.

ONTBIJT
Voor het ontbijt reserveren wij graag een tafel voor je. Bij het inchecken zullen we vragen naar het gewenste tijdstip. Zo kan iedereen op het gemak ontbijten, met voldoende ruimte om zich heen.

Ook sjiek: het buffet laten we even leeg. We komen je bestelling opnemen en serveren alles uit. Een viergangenontbijt dat start met koffie of thee, verse jus d’orange, melk of een groentensmoothie, een croissantje en wat vers fruit. Vervolgens kun je kiezen uit wat zuivelgerechtjes voor de tweede gang. Erna volgt iets zoets of hartigs, zoals boterzacht roerei met avocado, tomatensalade en Pain de Mer (met of zonder bacon) of luchtige banana pancakes met blauwe bessen, ricotta, ahornsiroop en aardbeien. Met een gembershot en huisgemaakte cake eindigt dit begin van de dag in stijl.

ONTBIJT ROOMSERVICE
Het is mogelijk om het ontbijt in je kamer te laten bezorgen tussen 7.30 en 11.00 uur. Voor het bestellen van roomservice ontbijt neem je (uiterlijk de avond van tevoren) contact op met de receptie.

PARKEREN
Auto’s en de binnenstad zijn helaas geen gelukkige combinatie… Onze vier parkeerplaatsen houden we graag beschikbaar voor elektrisch en mindervalide vervoer. (elektrisch laden vanaf september mogelijk) 

Wil je in de buurt parkeren? Dan raden we parkeergarage Achter de Houttuinen of parkeerterrein Hof van Tange aan. Die vind je op 1-2 minuten lopen. Voor Hof van Tange zijn parkeerkaarten te koop via de front desk (€ 10,60,-/dag).
Ook een mogelijkheid: de Cycle Hub (Oude Veerseweg). Voor € 5,-/dag regelen wij een deeltijdfiets, van en naar het hotel én steun je het bomenproject met € 1,50.

RECEPTIE
De receptie is geopend tussen 07.00 en 23.00 uur. Bij dringende vragen of calamiteiten buitenom deze tijden, die niet kunnen wachten tot de volgende dag, kan gebeld worden naar +31 118 472 801, na het bandje druk je op nummer 1 en wordt de verbinding doorgeschakeld naar het nummer van de hotelmanager.

RESTAURANT
Wij zijn maandag t/m zondag geopend voor ontbijt (07:00 - 11:00 uur) en maandag t/m zaterdag voor lunch (11:30 - 17:00 uur) en diner (vanaf 17:00 uur). Wij serveren onze lunch vanaf 31 augustus.

ROOMSERVICE
Roomservice is beschikbaar tegen een toeslag van € 7,50 per bestelling/bezorging. Je kunt contact opnemen met de receptie om je bestelling door te geven.

STOOMMACHINE 
Een stoommachine is bij de receptie verkrijgbaar 

SLEUTEL 
De sleutel van je kamer is te gebruiken voor de elektriciteit in de kamer. Stop eerst de sleutel in de kaarthouder voordat je gebruik kunt maken van elektriciteit. Wil je het hotel later dan 23:00 uur betreden via de hoofdingang? Dan kun je je sleutel tegen de kaartlezen houder aan de rechterkant van de deur.

TANDARTS 
Tandartspraktijk Mathia
Kalverstraat 1, gang E
4331 LZ Middelburg
0118 76 90 96
Bij de receptie zijn afsprakenkaartjes te verkrijgen.

TAXI
Taxi Livo: 0118-635800
Taxi at Sea Middelburg: 0118-435106

TELEVISIE 
Met de televisie op je kamer kun je streamen vanaf je telefoon. Klik op de streaming op de afstandsbediening en scan de QR-code met je telefoon.

TOILETARTIKELEN
Een mondverzorging- en scheersets zijn te verkrijgen bij onze receptie.

UITCHECKEN
Je dient uit te checken voor 11:00 uur, mocht je eventueel je kamer langer willen gebruiken kun je naar de mogelijkheden vragen bij de receptie.

WATER
Het water uit de kraan kun je prima drinken.

WINKELS
Openingstijden winkels in het centrum van Middelburg:
Maandag | 12:00 – 17:30 uur
Dinsdag t/m woensdag | 09:30 – 17:30 uur
Donderdag | 09:30 – 21:00 uur
Vrijdag | 09:30 – 17:30 uur
Zaterdag | 09:00 – 17:00 uur
Zondag | Gesloten (eerste zondag van de maand koopzondag)

ZIEKENHUIS
ADRZ
Koudekerkseweg 89
4382 EE VLissingen
088 – 125 0000