U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid, daar lopen we warm voor. Gelukkig is dat het soort warmte dat het broeikaseffect niet verergert. Integendeel: op allerlei kleine, speelse manieren dragen we bij aan een gezonde aarde en leefomgeving voor ons allemaal.

Bij de bouw is dan ook gekozen voor duurzame installaties; denk aan hoge isolatie, all electric en warmte pompen ten behoeve van vrf systeem, warm water en solar.

Een bomenplan: daarvoor sloegen we de handen ineen met de Zeeuwse Milieufederatie. Momenteel is dit plan nog in de opstartfase en zoeken we naar een geschikt stuk grond op Walcheren waar we samen met het ZMF bomen aanplanten. Hoe meer longen van de aarde, hoe meer vreugd! Dat kunnen we doen mede dankzij jouw hotelbezoek. Want huur je een (elektrische) fiets, boek je een arrangement of besluit je de dagelijkse kamerschoonmaak over te slaan, dan doneren wij telkens een vaste bijdrage van € 1,50 aan het bomenplan. En als je wilt, kun je bij je boeking kiezen voor een CO2-neutrale reis naar Middelburg: het compensatiebedrag gaat rechtstreeks naar meer ruisende kruinen op het eiland!

Ook in de keuken doet Bennie zijn best. Met zijn focus op lokale en seizoensgebonden producten beperkt hij bijvoorbeeld het aantal voedselkilometers achter zijn gerechten. Zo kweken we ook onze eigen oesterzammen op koffiedrab, die anders in de groene bak zouden belanden.
De producten die de keuken binnen komen staat dicht bij de natuur met groenten in de hoofdrol. Onbewerkt en zuiver, met een korte lijn naar hun bron. 

Heb je suggesties? Neem contact op met Eva en haar team. We zijn nooit uitgeleerd, laat staan uitgedaan.