RESERVERINGEN IN 2020
Cityhotel Wood
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden een verblijf te boeken. Daarom bieden wij de garantie dat je je reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen!

CORONA: WAT JE WETEN MOET

Wat kunnen we nog doen, wat moeten we laten tijdens deze pandemie? Bij WOOD plaatsen we de gezondheid van ons allemaal boven alles. Tegelijk blijven we onderzoeken hoe we kunnen bijdragen aan zoveel mogelijk levenslust en -vreugde.

Want het tegenovergestelde van ‘gezond’ is niet alleen ‘ziek’. Ook wie eenzaam, angstig of somber is, verdient zorg en aandacht. (Dat is ook een beetje eigenbelang. Financieel, ja, maar ook menselijk: wij als horecatijgers bloeien nu eenmaal op als we anderen gastvrijheid kunnen bieden.)

Algemene maatregelen
Ook bij ons geldt voorlopig: anderhalve meter afstand houden. Wie ziek is, vragen we om thuis te blijven. (We sturen je graag een kaartje!) We zorgen voor volop gelegenheid om je handen te wassen of ontsmetten en wij nemen de deurklinken, balies en andere aanraakplekken voor onze rekening.

Wat te doen bij de symptonen van Corona
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Via de button vind je meer informatie over COVID-19 tijdens je verblijf. 

Corona symptomen

Ontbijt
De exclusiefste zaken werken met reserveringen… Al blijven we Zeeuws nuchter, wij doen dat nu even ook. Je bent in The Green Room welkom van 08:00 uur tot 09:15 uur of van 09:30 uur tot 10:45 uur. Daarnaast serveren wij het ontbijt ook in onze Bibliotheek van 08:30 tot 09:45 en 10:00 tot 11:15 uur. Zo kan iedereen op het gemak ontbijten, met voldoende ruimte om zich heen.

Ook sjiek: het buffet laten we even leeg. We komen je bestelling opnemen en serveren alles uit. Een viergangenontbijt dat start met koffie of thee, verse jus d’orange, melk of een groentensmoothie, een croissantje en wat vers fruit. Vervolgens kun je kiezen uit wat zuivelgerechtjes voor de tweede gang. Erna volgt iets zoets of hartigs, zoals boterzacht roerei met avocado, tomatensalade en Pain de Mer (met of zonder bacon) of luchtige banana pancakes met blauwe bessen, ricotta, ahornsiroop en aardbeien. Met een gembershot en huisgemaakte cake eindigt dit begin van de dag in stijl.

Flexibiliteit bij boekingen
Onbezorgd plannen maken is er niet bij in tijden van corona. Ben je optimistisch aangelegd en wil je graag al je kamer boeken voor zomer 2020?

Wij heten je welkom zodra dat mag. En worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of word je ziek, dan kun je je reservering kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar.

Zaalreserveringen
Met hoeveel mensen je precies terecht kunt in de Leerlooierij en de Houtzagerij, is nog niet helemaal duidelijk. We experimenteren momenteel met opstellingen om de maximale anderhalve meter-capaciteit te vinden. Neem contact met ons op als je meer wilt weten of overleggen.