U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Citybreak

Overnachten in Middelburg

Middelburg komt steeds vaker naar voren voor een citytrip in eigen land. De hoofdstad van Zeeland heeft een prachtig, historisch centrum en heeft vele leuke winkels en "must-sees". 

De ligging van de stad op het eiland Walcheren, maakt het nog eens extra aantrekkelijk. Want het strand is altijd dicht bij. Bij mooi weer sla je jouw handdoek uit op één van de Zeeuwse strand; Domburg, Zoutelande, Oostkapelle en Vrouwenpolder zijn makkelijk en snel te bereiken vanuit Middelburg. En is het geen strandweer, dan loop je met je voeten in de brandig en maak je een ontspannen strandwandeling. Natuurlijk met tussenstop bij één van de vele strandrestaurants en stradbars. 

De Citybreak is inclusief:

  • Welkomstdrankje in de Citylounge
  • 3 x overnachting
  • 3 x gezond (uitgeserveerd) ontbijt in The Green Room
  • 1 x Gift card met een waarde van € 20 te besteden tijdens het verblijf in The Green Room voor lunch of diner
  • Gratis parking gedurende het verblijf op nabij gelegen parkeerplaats Hof van Tange (obv. beschikbaarheid)*

* Parkeerkaarten zijn te verkrijgen via de receptie en geldig vanaf 15:00 uur op de dag van aankomst tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Prijzen
De Citybreak is te boeken vanaf € 194 per persoon op basis van twee personen per kamer.
De daadwerkelijke prijs is afhankelijk van de periode, het kamertype en de aankomstdag.

Ons Bomenplan!

Met het reserveren van dit arrangement, steun je ons bomenplan. We doneren € 1,50 aan dit plan, waarmee met in samenwerking met het ZMF een bos gaan aanplanten in de buurt van ons hotel. Hoe meer groen, hoe beter! 

COVID-19
Wij begrijpen dat het in tijden van corona niet vanzelfsprekend is om naar een hotel of restaurant te gaan. Worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of word je ziek, dan kun je je reservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Hier lees je alles over de maatregelen die wij zullen nemen om het voor jou, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.