RESERVERINGEN IN 2020
Cityhotel Wood
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden een verblijf te boeken. Daarom bieden wij de garantie dat je je reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen!

Openingsspecial

Nog even en dan is het zover, de opening van Cityhotel Wood nadert! Kom jij ook kennis maken met ons nieuwe concept, natural kitchen, eigentijdse kamers en gastvrij team?

Naast een warm ontvangst beloven we alvast dat duurzaamheid centraal staat in onze organisatie, er niet alleen met veel aandacht, gezelligheid, liefde en passie wordt gekookt, maar ook bewust en met respect voor dier & natuur. Dat we er zijn voor al je vragen en wensen, we tijd en ruimte maken voor een fijn gesprek en daarnaast ook graag luisteren naar (en leren van) opbouwende en kritische feedback. Dat we de gezondheid van ons allemaal boven alles plaatsen. En dat we lief zullen zijn voor onze gasten én elkaar. Kijk jij straks met een glimlach (en een beetje heimwee) terug op jouw verblijf? Dan is onze missie geslaagd.

De openingsspecial is inclusief:
Welkomstdrankje
2 x overnachting
2 x luxe uitgeserveerd ontbijt
1 x 3-gangendiner op de dag van aankomst*

*The Green Room is 7 dagen per week geopend voor diner. Liever dineren op de tweede avond van je verblijf? Laat het ons even weten via het opmerkingenveld bij het maken van de reservering!

“As lovely as ever”
Zo beschreef de Britse krant The Guardian onze stad. Ons hotel is rustig gelegen aan het water in het hart van de historische binnenstad. Middelburg heeft die typische ‘klein maar fijn’-charme: meer dan genoeg te beleven, en alles is dichtbij. Voor wie houdt van cultuur en geschiedenis, maar ook voor een slentermiddag vol boetieks, winkels en koffiehuizen zit je goed in Middelburg. 

Vanuit het hotel pak je ook gemakkelijk een huurfiets (of eBike) voor een mooie fietstocht langs verschillende karakteristieke dorpjes richting de kust, door de duinen .. de ongerepte natuur in! Zeeland heeft een overzichtelijk fietsknooppuntennetwerk met kilometers aan prachtige routes. Het water is altijd dichtbij. En wat is lekkerder dan heerlijk uitrusten op het strand (of een frisse duik in het water) na een lange fietstocht? En een picknickmand met gezonds & lekkers voor onderweg.. die verzorgen wij graag met veel plezier! Vraag ernaar bij je reservering of aankomst in het hotel.

COVID-19
Wij begrijpen dat het in tijden van corona niet vanzelfsprekend is om naar een hotel of restaurant te gaan en heten je welkom zodra dat mag! Onze openingsspecial is te boeken vanaf 17 juli 2020. In het beste geval openen we eerder en mocht dat zo zijn, dan bieden we je de gelegenheid je boeking kosteloos om te zetten. En worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of word je ziek, dan kun je je reservering kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar. Hier lees je alles over de maatregelen die wij zullen nemen om het voor jou, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.