RESERVERINGEN IN 2020
Cityhotel Wood
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden een verblijf te boeken. Daarom bieden wij de garantie dat je je reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen!

Welkom

Gelegen aan de statige Middelburgse Binnengracht, met hotspots als de Kloveniersdoelen, de Markt en de Abdij op loopafstand, vind je Cityhotel WOOD. Meer dan honderd jaar geleden huisde hier een bloeiend houtzagersbedrijf. Wij doen de geschiedenis van deze plek graag eer aan. Al is onze specialiteit dan gastvrijheid in plaats van hout, ook bij ons kun je rekenen op de liefde, oog voor detail en zorg van hoteliers bij wie het ambacht na aan het hart ligt.

Bij ons ben je aan het goede adres als je zoekt naar de plus: een toplocatie plus een keuken om je vingers bij af te likken. Een warme ontvangst plus mooie arrangementen. Een goede nachtrust plus een prachtige kamer. Bij WOOD maken we met onze 53 eigentijdse kamers, luxe suites en city lofts onze viersterren-plus meer dan waar.

Wie wij zijn? Wij zijn Bennie en Eva van de Parel. In de zomer van 2020 openen wij de deuren van ons nieuwe hotel. Voor gasten van ver én voor Zeeuwen die even komen binnen slenteren voor een kop koffie of diner in ons restaurant The Green Room.

Kom meegenieten van alles wat Middelburg en Zeeland te bieden hebben!

Al is het in tijden van corona niet vanzelfsprekend om op hotel of restaurant te gaan... Hier lees je alles over de maatregelen die wij nemen om het voor jou, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.

Openingsspecial
The Green Room

Flexipass