U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Welkom

Gelegen aan de statige Middelburgse Binnengracht, met hotspots als de Kloveniersdoelen, de Markt en de Abdij op loopafstand, vind je Cityhotel WOOD. Meer dan honderd jaar geleden huisde hier een bloeiend houtzagersbedrijf. Wij doen de geschiedenis van deze plek graag eer aan. Al is onze specialiteit dan gastvrijheid in plaats van hout, ook bij ons kun je rekenen op de liefde, oog voor detail en zorg van hoteliers bij wie het ambacht na aan het hart ligt.

Bij ons ben je aan het goede adres als je zoekt naar de plus: een toplocatie plus een keuken om je vingers bij af te likken. Een warme ontvangst plus mooie arrangementen. Een goede nachtrust plus een prachtige kamer. Bij WOOD maken we met onze 53 eigentijdse kamers, luxe suites en city lofts onze viersterren-plus meer dan waar.

Werkzaamheden in september
In de maand september zullen er nog kleine werkzaamheden plaatsvinden in- en om het gebouw i.v.m. de afwerkingen en faciliteiten die nog kunnen ontbreken in het hotel en de kamers. Eventueel geluidsoverlast wordt tot een minimum beperkt en zal incidenteel zijn.

Wie wij zijn? Wij zijn Bennie en Eva van de Parel. Op 17 juli 2020 hebben wij onze deuren geopend van ons nieuwe hotel. Voor gasten van ver én voor Zeeuwen die even komen binnen slenteren voor een kop koffie of diner in ons restaurant The Green Room.

Kom meegenieten van alles wat Middelburg en Zeeland te bieden hebben!

Al is het in tijden van corona niet vanzelfsprekend om op hotel of restaurant te gaan... Hier lees je alles over de maatregelen die wij nemen om het voor jou, onze andere gasten en onze medewerkers zo veilig en plezierig mogelijk te maken.

Citybreak
The Green Room

Flexipass