U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!
Cityhotel Wood
image

U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

Op dit moment ontvangen wij veel berichten met vragen over de situatie in Nederland en of uw verblijf bij ons door kan gaan. Ja dat kan! Op dit moment zijn de provincies Noord- & Zuid-Holland "rood" gekleurd. Zeeland behoort daar niet toe. Voor de provincie Zeeland geldt op dit moment geen reiswaarschuwing.
U bent van harte welkom om van onze provincie te genieten!

CORONA: WAT JE WETEN MOET

Wat kunnen we nog doen, wat moeten we laten tijdens deze pandemie? Bij WOOD plaatsen we de gezondheid van ons allemaal boven alles. Tegelijk blijven we onderzoeken hoe we kunnen bijdragen aan zoveel mogelijk levenslust en -vreugde.

Want het tegenovergestelde van ‘gezond’ is niet alleen ‘ziek’. Ook wie eenzaam, angstig of somber is, verdient zorg en aandacht. (Dat is ook een beetje eigenbelang. Financieel, ja, maar ook menselijk: wij als horecatijgers bloeien nu eenmaal op als we anderen gastvrijheid kunnen bieden.)

Algemene maatregelen
Ook bij ons geldt voorlopig: anderhalve meter afstand houden. Wie ziek is, vragen we om thuis te blijven. (We sturen je graag een kaartje!) We zorgen voor volop gelegenheid om je handen te wassen of ontsmetten en wij nemen de deurklinken, balies en andere aanraakplekken voor onze rekening.

Wat te doen bij de symptonen van Corona
Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Via de button vind je meer informatie over COVID-19 tijdens je verblijf. 

Corona symptomen

Ontbijt
De exclusiefste zaken werken met reserveringen… Al blijven we Zeeuws nuchter, wij doen dat nu even ook. Zo kan iedereen op het gemak ontbijten, met voldoende ruimte om zich heen. We werken hiervoor met tijdsblokken, zodat we al onze gasten een plekje kunnen garanderen. Bij check-in wordt er voor alle dagen van het verblijf een tafel gereserveerd op een van de beschikbare tijden. Als je er zeker van wil zijn dat er op het gewenste tijdstip een tafel beschikbaar is, geef dan de tijd alvast door in het opmerkingenveld bij het maken van de reservering.

Ook sjiek: het buffet laten we even leeg. We komen je bestelling opnemen en serveren alles uit. Een driegangenontbijt dat start met koffie of thee, verse jus d’orange, melk of een groentensmoothie, een croissantje en wat vers fruit. Vervolgens kun je kiezen uit wat zuivelgerechtjes voor de tweede gang. Erna volgt iets zoets of hartigs, zoals boterzacht roerei met avocado, tomatensalade en Pain de Mer (met of zonder bacon) of luchtige banana pancakes met blauwe bessen, ricotta, ahornsiroop en aardbeien. Met een gembershot en huisgemaakte cake eindigt dit begin van de dag in stijl.

Flexibiliteit bij boekingen
Onbezorgd plannen maken is er niet bij in tijden van corona. Ben je optimistisch aangelegd en wil je graag al je kamer boeken voor zomer 2020?

Wij heten je welkom zodra dat mag. En worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of word je ziek, dan kun je je reservering kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar.

Zaalreserveringen
Met hoeveel mensen je precies terecht kunt in de Leerlooierij en de Houtzagerij, is nog niet helemaal duidelijk. We experimenteren momenteel met opstellingen om de maximale anderhalve meter-capaciteit te vinden. Neem contact met ons op als je meer wilt weten of overleggen.